toimisto@raamattukoti.fi

Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry

toimisto@raamattukoti.fi

Tilaisuutesi kuulla Jesajaa

22 maalis 2017

Rakkaat ystävät! 

Shalom

jesaja.jpgTerveiset Raamattukodin kiertueelta, jonka olen matkustanut jo viikon ajan yhdessä tšadilaisen raamatunkääntäjän, pastorin Jesaja Ligringin ja vapaaehtoissihteerini Maarit Kattilakosken kanssa. Kiertue alkoi viikko sitten tiistaina 14.3. Seinäjoelta, jonka jälkeen tilaisuudet ovat olleet Jurvassa, Parkanossa, Lempäälässä, Porissa, Halikossa ja Lahdessa. Kuvassa Jesaja yhdessä tulkkinsa Johanna Mantereen kanssa Halikon kirkossa.

Jesaja pääsi Suomeen monien vaikeuksien ja vastoinkäymisten jälkeen keskiviikkona 15.3., jonka jälkeen hän on ollut mukana tilaisuuksissa ja kertonut, kuinka hän sai kutsun Jumalalta valmistautua raamatunkääntäjäksi, sai tilaisuuden opiskella Raamattukodilla. Jos Herra suo he saavat valmiiksi raamatunkäännöksen nangjeren kielelle Tsadissa vuoden 2018 loppuun mennessä.

Jesajan todistus rohkaisee kuulijoita, kuinka Herra voi toimia, kun ihminen on kokonaan antautunut Hänelle. Jesajan isovanhemmat olivat pakanoita ja asuivat kylässä, jossa on suurimmaksi osaksi pakanoita ja muslimeja.

Jesaja opiskeli Raamattukodilla vuosina 1998 ja 2001. Hän on myös teologi (MA) sekä pastori ja opettaa hepreaa pappiskoulussa. Hänen tuomansa siunaus kansalleen on suuri.

Kiertue Suomessa on ollut siunattu. Jesajan puhe on koskettanut monia ystäviä tilaisuuksissa. Sinulla on vielä kaksi mahdollisuutta kuulla häntä. Siksi pyydänkin, tulethan jos vain suinkin pääset, joko tänään keskiviikkona Lappeenrannan helluntaiseurakuntaan (Armilankatu 31) klo 18 tai huomenna torstaina 23.3. Helsingin Alppilan kirkkoon (Kotkankatu 2) klo 18.

Jesaja palaa lauantaina Tšadiin jatkamaan tärkeää työtään.

Herran armon varassa! 
  
Mirja
 

Kiitos lahjastasi Raamattukodin työhön

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa.

Tilinumero:
FI26 5790 1220 0850 55
SWIFT: OKOYFIHH

Viitenumerot:
1009 Raamatunkääntäjien koulutus Israelissa
1096 Uusien äidinkielisten Raamattujen käännöstyö ja painattaminen
1025 Missä tarve on suurin
1151 Hepreaa kansoille – raamatunkääntäjien opetus

Poliisihallitus on myöntänyt 3.3.2022 rahankeräysluvan nro RA/2022/326, voimassa 3.3.2022 lähtien.

Lahjoita Raamattukodille

Kerättyjen varojen käyttötarkoitus:

  • Israelissa toimivan Jerusalemin Raamattukodin toiminnan ja sen opiskelijoiden Raamatun heprean ja maan opintojen ja käännöstyön tukemiseen
  • raamatunkäännöstyön konsulttien ja raamatunkääntäjien heprean kielen ja Raamatun maan opintojen tukemiseen Israelissa ja eri maissa tai internetin välityksellä pidettävillä kursseilla
  • äidinkielisten Raamattujen painattamiseen eri puolilla maailmaa
  • raamatunkäännöstyötä auttavan materiaalin valmistamiseen
  • Raamattukodin ja sen toiminnan sekä raamatunkäännöstyön tunnetuksi tekemiseen Suomessa