toimisto@raamattukoti.fi

Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry

toimisto@raamattukoti.fi

Rukous ja lahjoitukset

Raamattukoti on koko olemassaolonsa ajan toiminut täysin vapaaehtoistyön ja lahjoitusten varassa. Kiitämme Jumalaa kaikista niistä siunauksista, jotka olemme saaneet osaksemme. Saamamme siunaukset ovat myös kasvaneet hedelmää entisten opiskelijoidemme toteuttamien raamatunkäännösprojektien ja niiden mahdollistaman Jumalan Sanan leviämisen myötä.

Jos sydämelläsi on raamatunkäännöstyö:

Hirsikoti Jad Hashmonassa
Hirsikoti Jad Hashmonassa

Lahjoitukset Raamattukodin toimintaan:

Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n kautta

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää erityisesti kolmansien maiden kansallisten ja kansainvälisten raamatunkääntäjien ja raamatunkäännöskonsulttien Vanhan testamentin heprean kielen, Raamatun maantiedon, arkeologian ja kulttuurin oppimista Jerusalemissa Raamattukodin (Raamatunkääntäjien keskus/Jerusalem Center for Bible Translator) opinto-ohjelmien kautta ja edistää Vanhan testamentin käännösten valmistumista ja painattamista eri heimokielille eri puolilla maailmaa.
Yhdistyksen tarkoituksena on lisäksi lisätä suomalaisten tietoisuutta äidinkielisten Raamattujen merkityksen tärkeydestä ja tarpeista kansoille, joilla ei vielä ole äidinkielistä Raamattua. Kyseistä tiedotustoimintaa toteutetaan järjestämällä tilaisuuksia ja tapahtumia Suomessa yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa, järjestämällä webinaareja, julkaisemalla säännöllistä uutiskirjettä sähköpostitse ja printtiversiona, jakamalla esitteitä Jerusalemin Raamattukodin ja yhdistyksen toiminnasta ja tarkoituksesta sekä tuottamalla Jerusalemin Raamattukodin ystävät -ohjelmaa lähetettäväksi Radio Patmoksessa.

VALTAKUNNALLINEN RAHANKERÄYSLUPA

Poliisihallitus on myöntänyt 3.3.2022 rahankeräysluvan nro RA/2022/326, voimassa 3.3.2022 lähtien.

Tili- ja viitenumerot

Saaja: Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry
Tilinumero:
FI26 5790 1220 0850 55
SWIFT: OKOYFIHH

1009 Raamatunkääntäjien koulutus Israelissa
1096 Uusien äidinkielisten Raamattujen käännöstyö ja painattaminen
1025 Missä tarve on suurin
1151 Hepreaa kansoille – raamatunkääntäjien opetus

Kerättyjen varojen käyttötarkoitus:
– Israelissa toimivan Jerusalemin Raamattukodin toiminnan ja sen opiskelijoiden Raamatun heprean ja maan opintojen ja käännöstyön tukemiseen
– raamatunkäännöstyön konsulttien ja raamatunkääntäjien heprean kielen ja Raamatun maan opintojen tukemiseen Israelissa ja eri maissa tai internetin välityksellä pidettävillä kursseilla
– äidinkielisten Raamattujen painattamiseen eri puolilla maailmaa
– raamatunkäännöstyötä auttavan materiaalin valmistamiseen
– Raamattukodin ja sen toiminnan sekä raamatunkäännöstyön tunnetuksi tekemiseen Suomessa

 

*****

Lahjoitus Lempäälän Helluntaiseurakunnan kautta (Rahankeräyslupa: Poliisihallitus RA/2020/1264/19.10.2020, voimassa 1.1.2021 alkaen, koko Suomi, paitsi Ahvenanmaa. Käyttötarkoitus: tuetaan Raamatun kääntämis- ja koulutustyötä, Home for Bible Translators in Jerusalem, Raamattukoti Home for Bible Translators in Jerusalem, Raamattukoti.

Lempäälän Israel-kassa, IBAN: FI68 5228 0350 0144 65
BIC: OKOYFIHH.
viite: 4019 Heimokielisten raamatunkääntäjien koulutus Israelissa
viite: 5018 Uusien äidinkielisten Raamattujen käännöstyö
Käytäthän viitenumeroa kiitos.