toimisto@raamattukoti.fi

Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry

toimisto@raamattukoti.fi

Jerusalemin Raamattukodin uutisia 1/2020

11 helmi 2020

Jerusalemin Raamattukodin uutiset 1/2020 on postitettu ja saapuu tällä viikolla paperisen ystäväkirjeen tilaajille. Uutiskirje löytyy kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä, ja se avautuu internet-selaimessa. Saakoon tämä kirje olla siunaukseksi myös sinulle.

Luet tästä Jerusalemin Raamattukodin uutiset 1/2020

Rakkaat ystävät!

Tämä on se päivä, jonka HERRA on tehnyt. Riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä! Psalmi 118:24

Raamattukodin kevään 2020 kurssi alkoi sunnuntaina 2.2., mukana on kolmetoista raamatunkääntäjää/raamatunkäännöskonsulttia yhdeksästä maasta; Etelä-Korea, Intia, Etiopia, Nigeria, Tansania, Espanja, Romania, Australia ja Yhdysvallat. Länsimaista tulleet ovat monien heimokielten konsultteja, samoin monet Intiasta tulleista. Heidän kurssilla saamansa tieto saavuttaa monia muitakin kieliä heidän äidinkieltensä lisäksi. Neljä osanottajaa tulee kristityille vaarallisilta alueilta.

Kiinalainen raamatunkääntäjä ilmoitti, että kaikki lennot Kiinasta Israeliin on peruttu koronaviruksen vuoksi. Tästä johtuen hän ei valitettavasti päässyt tulemaan kurssille. Kamerunilainen kääntäjä ei ole tähän mennessä saanut uutta passia maan viranomaisilta, ja näyttää siltä, ettei hänkään pääse tulemaan. 

Nyt ensimmäinen intensiivinen modernin heprean opiskeluviikko on takana ja jatkuu koko helmikuun. Oppilaat ovat saaneet jo tutustua Jerusalemiin Halvorin vetämällä kahdella opintoretkellä (kuva alla). 

Kiitos esirukouksista ja tuesta koko pitkän ja vaikean osanottajien valinta- ja saapumisvaiheen aikana  sekä nyt jo alkaneen kurssin puolesta. Kaikilla opiskelijoilla ei ole vielä kaikkea tarvitsemaansa tukea. 

Herran armon varassa, 

Mirja Ronning  

Halvor Ronning (kesk.) kevään 2020 kurssilaisten kanssa Öljymäellä.

Raamattukodin kevätkauden tilaisuudet

Kevään 2020 kaikki tulevat tilaisuudet löytyvät oheisesta linkistä. Listaa päivitetään kevään mittaan.
Katso kevään 2020 tähän mennessä sovitut tilaisuudet.

Tue Raamattukodin työtä

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa.
Klikkaa tästä tarkemmat tiedot

Kiitos lahjastasi Raamattukodin työhön

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa.

Tilinumero:
FI26 5790 1220 0850 55
SWIFT: OKOYFIHH

Viitenumerot:
1009 Raamatunkääntäjien koulutus Israelissa
1096 Uusien äidinkielisten Raamattujen käännöstyö ja painattaminen
1025 Missä tarve on suurin
1151 Hepreaa kansoille – raamatunkääntäjien opetus

Poliisihallitus on myöntänyt 3.3.2022 rahankeräysluvan nro RA/2022/326, voimassa 3.3.2022 lähtien.

Lahjoita Raamattukodille

Kerättyjen varojen käyttötarkoitus:

  • Israelissa toimivan Jerusalemin Raamattukodin toiminnan ja sen opiskelijoiden Raamatun heprean ja maan opintojen ja käännöstyön tukemiseen
  • raamatunkäännöstyön konsulttien ja raamatunkääntäjien heprean kielen ja Raamatun maan opintojen tukemiseen Israelissa ja eri maissa tai internetin välityksellä pidettävillä kursseilla
  • äidinkielisten Raamattujen painattamiseen eri puolilla maailmaa
  • raamatunkäännöstyötä auttavan materiaalin valmistamiseen
  • Raamattukodin ja sen toiminnan sekä raamatunkäännöstyön tunnetuksi tekemiseen Suomessa